Siirry suoraan sisältöön

Hevonlinnan ulkoilukeskus

Huovintie 215, 31500 Koski Tl


Keskusrakennusta vuokrataan kuntien, seurakuntien, järjestöjen ja yhdistysten käyttöön (25€ / päivä sis. alv) siivous ei kuulu hintaan.
Koskelaisilta yhdistyksiltä ja julkisoikeudellisilta tahoilta ei peritä vuokraa. Ei vuokrausta yksityisille.
Varaukset alla olevasta varauskalenterista.
Tiloissa ei ole sallittua yöpyä.

Katso ohjeet varaajalle tästä. Pääset tarkistamaan vapaat ajat alla olevasta varauskalenterista.
Saat tehtyä varauksen myös oikeasta reunasta valitsemalla avautuvasta valikosta halutun päivän ja alkamis- sekä päättymisajan.

 

HEVONLINNAN KESKUSRAKENNUKSEN VARAUSKALENTERI
OHJEITA VARAAJALLE

Avaimen haku keskustoimistosta Kosken Tl kunnanvirastolta (kts. yhteystiedot ja aukioloajat tästä), palautus samaan paikkaan tai kunnanviraston postiluukusta.

Keskusrakennuksessa on hyvin varustettu keittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, hella, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Jonkin verran astioita on kaapeissa. Kun keskus sijaistsee entisessä hiekkakuopassa, toimivat mobiiliverkot alueella vaihtelevasti. Mökissä on tiedonsiirtoon käytettävissä Wi-Fi, jonka tunnukset löytyvät keittiöstä ja ovat saatavilla kunnasta.

Rakennukseen tulee vesijohtovesi keittiöön ja sisä-wc:hen. Vesi avataan vesipostista rakennuksen takaa. Vesipostin sininen avain on keittiön seinällä. Vesiposti avataan kiertämällä avainta vastapäivään muutama kierros, täysiä ei kannata kiertää. Pois lähtiessä vesiposti tulee ehdottomasti sulkea ja avain palauttaa keittiön seinälle.

Keskusrakennuksessa on kamiina, jota voi käyttää lämmitykseen. Puita löytyy pihan puuvajasta. Huolehdi, että kamiinan savupelti on auki ja kiinni.
Tiloissa ei saa yöpyä.

Vuokraajan tehtäviin kuuluu tilojen siivous. Siivousvälineitä on keittiössä. Roskat sisältä viedään kaikki alueen sisääntulon vieressä olevaan isoon roskikseen. Tiskit tiskataan, lattiat lakaistaan tai imuroidaan. Jääkaappi ja pakastin pois päältä ja jätetään raolleen.

Kyselyt: vapaa-aikatoimisto p. 044 744 1135