Koskisali

Hämeentie 12, 31500 Koski Tl (kirjaston yläkerta)

Koskisali kirjaston yläkerrassa on keittiötiloilla varustettu kokous- ja juhlatila. Tila on paljeoven avulla jaettavissa puoliksi. Istumapaikkoja pöytineen noin 60, maksimissaan saliin voidaan ottaa 120 henkilöä.

Keittiössä on jääkaappi, pakastin, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeittimiä, vedenkeitin ja astianpesukone.

Kahviastiasto noin 70 hengelle. Ruokailuastiasto 24 hengelle. Lisäksi tarjoiluastioita ja muita tavallisimpia keittiövälineitä.

Salin puolella käytettävissä: datatykki, fläppitaulu, kiinteä valkokangas ja WiFi-verkko.
Portaikossa on käytössä tuolihissi. Myös liikuntarajoitteisilla on mahdollisuus päästä helposti ja turvallisesti yläkertaan.

Tilan vuokra: yksityiset 80€, seurat ja yhteisöt 40€. Koskelaisilta seuroilta ja yhteisöiltä ei peritä maksua.

Kirjaston ollessa avoinna Koskisaliin pääsee kirjaston tilojen kautta. Kirjaston ollessa suljettuna Koskisaliin kuljetaan takaoven kautta. Sisäänkäynti siis Kosken Osuuspankin puolella olevan oven kautta. Opasteet kokous- ja juhlatilaan ovat rakennuksen Hämeentien puoleisessa päädyssä ja takaoven vieressä.

Ohjeita vuokraajalle

Oven avaamisesta sovittava kirjaston henkilökunnan kanssa, p. 044 744 1010.

Vuokraaja huolehtii pöytien ja tuolien järjestämisestä paikoilleen. Pöytiä ja tuoleja ei saa vetää pitkin lattiaa (lattian vahapinta kärsii), vaan tuolit ja pöydät nostetaan paikoilleen. Tilaisuuden jälkeen pöydät ja tuolit pyyhitään ja siirretään takaisin salin seinustoille. Likaiset astiat laitetaan tiskikoneeseen.

Mikäli ohjeita ei noudateta laskutetaan vuokra kaksinkertaisena.

Kyselyt: Kosken Tl kirjasto, puh. 044 744 1010

KOSKISALIN VARAUSKALENTERI